Waarom lid worden?

Als je een blaasinstrument, piano of slagwerk speelt, kan je bij ons terecht! De leeftijd doet er niet toe.

Bij de Koksijdse harmonie wordt het concerterend musiceren als belangrijkste onderdeel aanzien van onze muzikale activiteiten. Daarbij wordt er telkens gezocht naar een evenwichtig concertprogramma dat met voldoende repetities wordt voorbereid. Jaarlijks staan er dan zowel een Nieuwjaarsconcert in het C.C. Casino als een Lenteconcert op het programma.

Naast onze concerten verzorgen we ook een 10 tal wandelconcerten in de gemeente Koksijde-Oostduinkerke.

Het lidmaatschap is volledig gratis en zorgt er ook voor dat de muzikant een aantal voordelen geniet (ter beschikking stellen instrument, vijfjaarlijkse tussenkomst van 50% in het onderhoud instrument, benodigdheden, gedeeltelijke tussenkomst inschrijvingsgeld muziekacademie...). Tevens zijn de muzikant en z'n instrument verzekerd tijdens onze activiteiten.

Als je eens zin hebt om vrijblijvend mee te musiceren, dan kan je dit doen op onze open repetitiedag dat elk jaar in oktober plaats vind. Kan je zo lang niet wachten, stuur dan alvast een mailtje naar harmonie.koksijde@gmail.com en je zal met plezier verder geholpen worden.

 

ere-lid / sympathisant

Je kan ons ook steunen door een ere-lidkaart aan te schaffen. Deze kan verkregen worden door te mailen naar harmonie.koksijde@gmail.com Hierbij betaal je een minimaal bedrag van €10. Zo geef je onze harmonie samen met 150 andere ere-leden een duwtje in de rug. In ruil hiervoor krijg je minimaal 1 gratis kaart voor ons Nieuwjaarsconcert en een persoonlijke uitnodiging voor beide concerten en het Sint-Ceciliafeest.