Waarom lid worden?

Als je een blaasinstrument, piano of slagwerk speelt, kan je bij ons terecht! De leeftijd doet er niet toe.

Bij de Koksijdse harmonie wordt het concerterend musiceren als belangrijkste onderdeel aanzien van onze muzikale activiteiten. Daarbij wordt er telkens gezocht naar een evenwichtig concertprogramma dat met voldoende repetities wordt voorbereid. Jaarlijks staan er dan zowel een Nieuwjaarsconcert in het C.C. Casino als een Lenteconcert op het programma. Onze concerten zijn telkens voor iedereen gratis toegankelijk. [...]

Naast onze concerten verzorgen we ook een 13 tal wandelconcerten in de gemeente Koksijde-Oostduinkerke.

Het lidmaatschap is volledig gratis en zorgt er ook voor dat de muzikant een aantal voordelen geniet (ter beschikking stellen/onderhoud instrument, benodigdheden, tussenkomst inschrijvingsgeld muziekacademie...). Tevens zijn de muzikant en z'n instrument verzekerd tijdens onze activiteiten.

Als je eens zin hebt om vrijblijvend mee te musiceren, dan kan je dit doen op onze open repetitiedag dat elk jaar in oktober plaats vind. Kan je zo lang niet wachten, stuur dan alvast een mailtje naar harmonie@kghk.be en je zal met plezier verder geholpen worden.

 

ere-lid / sympathisant

Je kan ons ook steunen door een ere-lidkaart aan te schaffen. Deze kan je verkrijgen via harmonie@kghk.be of op ons nieuwjaarsconcert voor een minimaal bedrag van €7. Zo geef je onze harmonie samen met 200 andere ere-leden een duwtje in de rug.